Sony and Konica Minolta Cameras Forum

Sony Digital Cameras Forum This forum is for discussing Sony digital cameras and the Sony Alpha DSLR and Konica Minolta Maxxum / Dynax SLR systems.
Sony Digital SLR Reviews >>
Sony Above 10-Megapixel Digital Camera Reviews >>
Sony 8 to 10-Megapixel Digital Camera Reviews >>
Sony 6 to 7-Megapixel Digital Camera Reviews >>
All Sony Photography Product Reviews >>
Sony Digital Cameras & History Page >>
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2

    Sony Alpha 330 Problems Need Help!!!

    Hey, i just got back my sonly alpha 330 from repair, they change some sensors that work with the steady shot. they also upgraded the firmware to the latest one. The camera works great, but...
    In the viewfinder, all the indicators are light up, i dont know how to describe it, the green lights at the bottom, they are all on, so you cant know the shutter apperture, or anything at all coz every light is on, and they change so its not static, now they told me to send it again for repair but it tooka month the last time, is there a way to fix this myself?
    i really appreciate any help.
    PD: my english is not so good so if the description is not clear please let me know to try and make it better
    thanks

  2. #2
    Senior Member OldClicker's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Mundelein, IL USA
    Posts
    4,074

    Re: Sony Alpha 330 Problems Need Help!!!

    I would not know what to try except for maybe a reset and I don't know how to do that without looking it up. - TF
    -----------------
    I am no better than you. I critique to teach myself to see.
    -----------------
    Feel free to edit my photos or do anything else that will help me learn.
    -----------------
    Sony/Minolta - way more gear than talent.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2

    Re: Sony Alpha 330 Problems Need Help!!!

    There's a reset to factory option in the menu but all it does is reset some values, the firmware stays the same (new version) i tried to install again the firmware but cant do it coz its the same version and it seems i cant downgrade

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Holiday Gift Guide 2013

Check out our holiday gift suggestions for these categories!



See All Holiday Gift Guide coverage - Click Here »


Latest PhotographyREVIEW Articles



Latest Camera News

PhotographyReview on Facebook