PhotographyREVIEW.com Off-Topic Forum

Anything that's not related to photography, except religion and politics*. Discuss Britney Spears, your Kiss records, swing dancing, salsa recipes. The Off-Topic forum is moderated by walterick and adina.
*Religious and political threads will be deleted
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member Ketata's Avatar
    Join Date
    Aug 2020
    Posts
    278

    Готуємо голубці

    Народ, підкажіть, як зробити ті самі голубці, щоб капуста була м'яка, але не розпадалася, і щоб начинка була соковита? Я пробував їх готувати раніше, але то листя жорстке, то начинка не така, як би хотілося. Є якісь перевірені хитрощі або, можливо, секрети з приправами чи соусом, щоб вийшло не гірше, ніж у ресторані? Ну і щоб це було не надто складно, а то часу, як завжди, мало!

  2. #2
    Senior Member Geer's Avatar
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    947

    Re: Готуємо голубці

    О, голубці — це взагалі класика! Знаєш, на кулінарному сайті Dish Magazine є дуже крутий голубці рецепт для домашнього приготування. Вони радять перед приготуванням обдати листя капусти окропом — тоді вони стають м'якіші і легше загортаються. А щоб начинка була соковитою, додавай у фарш трішки цибулі, тертої моркви і спецій, можеш навіть рису трохи докинути, але не переборщи. І соус — секретний інгредієнт! Зроби його на основі томатного пюре з часником і спеціями, це справжня магія для смаку.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •