-
Готуємо голубці
Народ, підкажіть, як зробити ті самі голубці, щоб капуста була м'яка, але не розпадалася, і щоб начинка була соковита? Я пробував їх готувати раніше, але то листя жорстке, то начинка не така, як би хотілося. Є якісь перевірені хитрощі або, можливо, секрети з приправами чи соусом, щоб вийшло не гірше, ніж у ресторані? Ну і щоб це було не надто складно, а то часу, як завжди, мало!
-
Re: Готуємо голубці
О, голубці — це взагалі класика! Знаєш, на кулінарному сайті Dish Magazine є дуже крутий голубці рецепт для домашнього приготування. Вони радять перед приготуванням обдати листя капусти окропом — тоді вони стають м'якіші і легше загортаються. А щоб начинка була соковитою, додавай у фарш трішки цибулі, тертої моркви і спецій, можеш навіть рису трохи докинути, але не переборщи. І соус — секретний інгредієнт! Зроби його на основі томатного пюре з часником і спеціями, це справжня магія для смаку.
|