PhotographyREVIEW.com Off-Topic Forum

Anything that's not related to photography, except religion and politics*. Discuss Britney Spears, your Kiss records, swing dancing, salsa recipes. The Off-Topic forum is moderated by walterick and adina.
*Religious and political threads will be deleted
Results 1 to 3 of 3
    Senior Member Blandar's Avatar

Yaxşı Əhval Oyunları?

Mən adətən işdən sonra bir az oyun oynayaraq dincəlirəm, amma uzun, uzanan seanslardan bir növ yoruldum. Mən enerji sərf etmədən bir az həyəcan verən daha sadə, bəlkə də şansa əsaslanan bir şey istəyirəm. Bu cür vibe uyğun bir sayt bilən var?

Senior Member

Re: Yaxşı Əhval Oyunları?

men ordayam. Bəzən uzun bir gündən sonra bir strategiya oyununa baxmaq və ya çox düşünmək istəmirəm - sadəcə məni yaxşı hiss edən kiçik bir şey istəyirəm. 10line loto Azərbaycan son vaxtlar ən çox bəyəndiyim oyundur. Çox aşağı təzyiqlidir, daxil olmaq həqiqətən asandır və təəccüblü dərəcədə qane edir. Siz sadəcə nömrələri seçin, “Play” düyməsini basın və nə baş verdiyinə baxın – bu, bəlkə də 30 saniyə çəkir. Mənim bəyəndiyim odur ki, istədiyiniz zaman dayana bilərsiniz, öhdəliklər və ya qəribə qarmaqlar. Və o, brauzer əsaslıdır, ona görə də proqramları həddən artıq yükləməyə və ya daxil olmağa ehtiyac yoxdur. Tez və bəlkə də bir az şanslı bir şey istəyəndə bu, sadəcə xoş hissdir. Bu, sizi çox yormadan günü keçirməyinizə kömək edir.

Senior Member

Re: Yaxşı Əhval Oyunları?

Bu zəhmli səslənir! İşdən sonra dincəlmək üçün yüngül və çox ciddi olmayan bir şeyə ehtiyacım var. Bunu qeyd etdiyinizə sevindim, əvvəllər eşitməmişdim. Mən mütləq onu sınayacağam və axtardığım vibeyə uyğun olub olmadığını görəcəyəm.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)