PhotographyREVIEW.com Off-Topic Forum

Anything that's not related to photography, except religion and politics*. Discuss Britney Spears, your Kiss records, swing dancing, salsa recipes. The Off-Topic forum is moderated by walterick and adina.
*Religious and political threads will be deleted
Results 1 to 2 of 2
    Member

مزایا و معایب Dropshipping با AliExpress

خرید قطره ای AliExpress چیست و مزایا و معایب اصلی این مدل برای کارآفرینان مشتاق چیست؟ من می خواهم کسب و کار خود را با حداقل سرمایه راه اندازی کنم و به دنبال مشاوره عملی در مورد چگونگی شروع صحیح هستم. آیا منابعی وجود دارد که بتواند به شما در درک دراپ شیپینگ و جلوگیری از اشتباهات در ابتدا کمک کند؟

Senior Member Blandar's Avatar

Re: مزایا و معایب Dropshipping با AliExpress

خرید را رها کنید با AliExpress یک مدل کسب و کار است که در آن شما محصولاتی را بدون در انبار داشتن آنها می فروشید. وقتی مشتری سفارشی می دهد، شما محصول را از تامین کننده خریداری می کنید که مستقیماً آن را برای خریدار ارسال می کند. این به شما امکان می دهد تا با حداقل سرمایه گذاری یک کسب و کار راه اندازی کنید، زیرا نیازی به خرید کالا از قبل ندارید. با این حال، معایبی نیز وجود دارد: حاشیه کم، مشکلات کیفیت محصول و زمان تحویل. برای جلوگیری از اشتباهات در ابتدا، ارزش دارد که با منابع اثبات شده و دستورالعمل های گام به گام آشنا شوید. برای این کار، توصیه می*کنم از سایت http://iranweb.biz/ دیدن کنید، که اطلاعات دقیقی در مورد خرید دراپ و سایر جنبه*های کسب و کار ارائه می*دهد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)