PhotographyREVIEW.com Off-Topic Forum

Anything that's not related to photography, except religion and politics*. Discuss Britney Spears, your Kiss records, swing dancing, salsa recipes. The Off-Topic forum is moderated by walterick and adina.
*Religious and political threads will be deleted
Results 1 to 3 of 3
    Member

Ako zlepšiť erekciu pomocou prírodných metód?

Ahojte, mám otázku, ktorá ma trápi už nejaký čas. Mám pocit, že moja erekcia už nie je taká pevná, ako bývala. Viem, že na to vplývajú faktory ako stres, strava alebo pohyb, ale neviem, čo konkrétne by som mal robiť, aby som to zlepšil. Skúšal som obmedziť alkohol a fajčenie, ale zatiaľ žiadne veľké zmeny.

Senior Member

Re: Ako zlepšiť erekciu pomocou prírodných metód?

Mne veľmi pomohlo, keď som začal čítať odborné články a skúšať osvedčené metódy. Skús sa pozrieť na tento užitočný článok: https://potencia-shop.com/co-robit-a...epsiu-erekciu/ Rady a tipy pre lepšiu erekciu. Nájdeš tam veľa praktických rád, ako podporiť potencia, od zmeny stravy po špeciálne cviky. Mne najviac pomohli potraviny bohaté na zinok a L-arginín, a tiež pravidelný pohyb.

Senior Member Blandar's Avatar

Re: Ako zlepšiť erekciu pomocou prírodných metód?

Diskusie na takéto témy sú veľmi užitočné, pretože problémy s erekciou môžu byť ovplyvnené množstvom faktorov, od stresu až po nedostatok vitamínov. Myslím si, že každý by mal nájsť metódu, ktorá mu najviac vyhovuje. Pre niekoho sú to doplnky, pre iného úprava stravy alebo životného štýlu. Hlavné je, že o tom hovoríme a vieme si navzájom poradiť.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)