Pijnverlichting: Cannabis wordt vaak gebruikt om chronische pijn te verlichten, waaronder neuropathische pijn, artritis, migraine en andere soorten pijn. De cannabinoïden in cannabis, met name THC en CBD, kunnen pijnstillende (pijnstillende) effecten hebben.


Verlichting van misselijkheid en braken: Cannabis, en vooral THC, is effectief gebleken bij het verminderen van misselijkheid en braken bij mensen die chemotherapie ondergaan en bij mensen met andere medische aandoeningen.


Stimulatie van eetlust: Cannabis kan de eetlust stimuleren, wat vooral gunstig is voor mensen met aandoeningen als HIV/AIDS of kanker, waarbij verlies van eetlust en het verspillingssyndroom vaak voorkomen.


Angst en depressie: Sommige mensen melden dat cannabis helpt bij het beheersen van de symptomen van angst en depressie. Het bewijsmateriaal is echter gemengd en in sommige gevallen kunnen hoge doses THC de angst verergeren.


Satival en indica marihuana soorten zijn ook verkrijgbaar in onze apotheek. We erkennen het belang van cannabis in de huidige maatschappij – sommigen noemen het marihuana, anderen wiet kopen online – en we leveren door heel Europa. De veiligheid van onze klanten heeft onze hoogste prioriteit.