PhotographyREVIEW.com Off-Topic Forum

Anything that's not related to photography, except religion and politics*. Discuss Britney Spears, your Kiss records, swing dancing, salsa recipes. The Off-Topic forum is moderated by walterick and adina.
*Religious and political threads will be deleted
Results 1 to 2 of 2
    Senior Member Blandar's Avatar

چگونه خود را به عنوان یک معلم انگلیسی آنلا

من الان چندین سال است که به تدریس زبان انگلیسی می پردازم، اما اکنون به فکر مهاجرت آنلاین هستم. مشکل این است که نمی*دانم چگونه خودم را تبلیغ کنم، کجا به دنبال دانش*آموز بگردم، و در کدام پلتفرم*ها فرصت کسب درآمد در ایران وجود دارد. شنیدن تجربه شخصی که قبلاً این کار را کرده است مفید خواهد بود.

Senior Member

Re: چگونه خود را به عنوان یک معلم انگلیسی آنلا

حرکت به سمت آموزش آنلاین راهی عالی برای گسترش فرصت های شما است، به خصوص در ایران که بسیاری از مردم به دنبال راه هایی برای بهبود زبان انگلیسی خود هستند. توصیه می شود از پلتفرم هایی مانند تلگرام برای ایجاد گروه و کانال و همچنین اینستاگرام برای تبلیغ خدمات خود استفاده کنید. http://ir-amoozesh.com/ نکات مفیدی در مورد نحوه سازماندهی آموزش و یافتن دانش آموزان، حتی با توجه به محدودیت های موجود در ایران، دارد. استراتژی*های ترویج رسانه*های اجتماعی محلی و ایجاد مواد آموزشی که مصرف آن آسان باشد، می*تواند به جذب مخاطب کمک کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)