• 11-04-2024, 02:12 PM
    Geer
    Бухгалтерія на аутсорсингу
    Є питання щодо бухгалтерії на аутсорсингу. Чи варто взагалі передавати всі фінансові справи на сторонню компанію? Я веду невеликий бізнес, і вже нема часу на всю ту паперову метушню, але боюся втратити контроль над грошима. Як вам такий варіант?
  • 11-04-2024, 02:23 PM
    Ketata
    Re: Бухгалтерія на аутсорсингу
    Слухай, бухгалтерія на аутсорсингу — це реально хороше рішення, особливо для малого бізнесу. Я якраз користувався послугами компанії Консалтинг Топ, які пропонують аутсорсинг бухгалтерських послуг https://consulting-top.com.ua/posluh...erskyh-poslug/ , і це виявилося дуже зручно. По-перше, ти просто перестаєш мучитися з паперами — все роблять за тебе, включаючи звіти, податки, всі ці перевірки. По-друге, у тебе все одно залишається повний доступ до фінансової інформації, але без купи рутини. У мого знайомого теж магазинчик, він перейшов на аутсорсинг і тепер має більше часу займатися клієнтами та продажами. І ще важливо: ти платиш лише за потрібні послуги, тобто економія виходить досить суттєва в порівнянні з тим, якби наймати бухгалтера в штат.